Imobilizatorius saugos sistema prieš atvira vagyste

Gauti pasiūlymą!

Imobilaizeris – kas tai?

Imobilaizeris – tai geriausia ir efektyviausia apsaugos sistema padedanti apsaugoti Jūsų automobilį nuo atviros vagystės. Imobilaizeris gali būti montuojamas kartu su bet kuria kita automobilio apsaugos įranga ar signalizacija kaip papildoma apsaugos priemonė atviros automobilio vagystės atveju. Jei norite, kad Jūsų automobilis būtų saugus, specialistai rekomenduoja kartu su kitomis apsaugos sistemomis įdiegti ir imobilaizerį. Imobilaizeris taip pat reikalaujamas KASKO draudimuose, pasitikrinkite ar Jūsų automobiliui jo reikia.

Imobilaizeris arba imobilizatorius ypač efektyviai apsaugo Jūsų automobilį nuo atviros vagystės. Automobilio savininkas yra vienintelis žinantis kaip veikia jo automobilyje įmontuotas imobilizatorius, todėl pavogti tokį automobilį yra ypač sunku. Imobilaizeris buvo sukurtas siekiant apsaugoti automobilių savininkus nuo atviro grobimo, kuomet transporto priemonė yra pavagiama atimant jos raktelius iš vairuotojo.

Kaip veikia imobilizatorius

Pagrindinis imobilizatoriaus elementas – automobilio variklio blokavimo sistema, neleidžianti automobilio pagrobėjams naudotis Jūsų transporto priemone. Automobilyje esanti apsauga nuo atviros vagystės yra tiesiogiai susijęs su savininko turimu elektroniniu raktu todėl įrenginiams nutolus vienam nuo kito, apsaugos sistema užblokuoja variklį ir neleidžia automobiliui judėti toliau.

Imobilaizeris – tai pati efektyviausia priemonė norint apsaugoti automobilį nuo vagystės ir neprarasti savo turto dėl trečiųjų asmenų kaltės. Pažangi technologija neleidžia niekam kitam išskyrus automobilio savininką juo naudotis tad pavogti tokio automobilio beveik neįmanoma.

Skirtingų gamintojų imobilaizeriai skiriasi ir juose įdiegtomis papildomomis automobilių apsaugos priemonėmis bei savo parametrais. Priklausomai nuo imobilizatoriaus modelio gali skirtis jo veikimo būdai, atstumas, kuriam esant nuo elektroninio rakto yra blokuojamas automobilio variklis, laikas per kurį tai padaroma bei kiti būdai, kuriais sistema neleidžia transporto priemone pasinaudoti kitiems asmenims.

Automobilyje sumontavus apsaugą nuo atviros vagystės, Jūsų transporto priemonė taps kur kas saugesnė ir bus patikimiau apsaugota nuo galimos vagystės ar atviro automobilio grobimo. Įsidiegę šia automobilio apsaugos sistemą galėsite jaustis ramūs dėl savo turto žinodami, kad Jūsų transporto priemonė yra patikimai apsaugota.